15.11.2019

Reklama

Nebezpečný výrobek: kuřecí steak, nekonzumovat!

Upozornění na nebezpečný výrobek: kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina

Hygienická stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) šetřila onemocnění salmonelózou.

V rámci hygienického šetření byly odebrány vzorky potravin a  u jednoho z nich byla prokázána přítomnost bakterií rodu Salmonella.  

 

Jedná se o výrobek:

Název výrobku Prodejce Číslo šarže Země původu Datum  minimální trvanlivosti
kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina Bidfood Czech Republic, s.r.o.
sídlo:  V Růžovém údolí 553, 278 01, Kralupy nad Vltavou – Mikovice; IČO: 28234642
1909220324 Polsko 25. 8. 2020

kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina;
prodejce: Bidfood Czech Republic, s. r. o.,
sídlo: V Růžovém údolí 553, 278 01, Kralupy nad Vltavou – Mikovice;
IČO: 28234642 číslo šarže: 1909220324;
země původu: Polsko;
datum minimální trvanlivosti: 25. 8. 2020 


 

HSHMP doporučuje předmětný výrobek nekonzumovat a vyčkat dalších  pokynů, zda výrobek vracet dodavateli, o kterých rozhodne Ministerstvo zdravotnictví ve spolupráci se Státní veterinární správou České republiky.

Zdroj: HSHMP

FOTO výrobku:

Buďte první, kdo přidá komentář...

Zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*